Barion Pixel
×
Vevőszolgálat: +36 (70) 3670456
Belépés
0 0 termék a kosárban
Képáruház Logo
Képáruház Logo
×
Csontváry Kosztka  Festmény Reprodukció Vásárlása
Kategóriák

Created with Sketch.
Egy nagy vászon nyomatot rendeltem náluk, ami szerintem nagyon korrekt áron és gyorsan kész lett, és a legfontosabb, hogy nagyon jó minőségben, ráadásul a képhez, amit szerettem volna, a megfelelő forrást is megkeresték nekem. Rugalmasan és gyorsan reagáltak emailben mindig, bármilyen kérdés is merült fel. Nagyon ajánlom.

P. Bálint
2021. november 7.
Köszönjük, hogy minket választottak!

Képkeretezés Online

KÉPKERETEZÉS - ONLINE

Az igazán klasszikus és mindenhol jól mutató megoldás: a keretezett kép!
És itt át is adjuk Neked a műhelyt: szerencsére nem kell nehéz és veszélyes képkeretező szerszámokkal bajlódnod, biztonságosan bekeretezhetsz bármilyen általad választott, vagy feltöltött képet!

Így működik:

1 Tölts fel, vagy
válassz egy képet
2 Add meg, mekkora képet szeretnél
3 Válassz a 100 féle keret közül
4 Tedd elegánssá
egy paszpartuval
5 Gratulálunk:
készen vagy!

1Tölts fel, vagy válassz egy képet

Akár a katalógusunkból is választhatsz, de feltöltheted és bekeretezheted a kedvenc fényképedet is. Inspirációra van szükséged?
A "Tippek trükkök" alatt olyan weboldalakat ajánlunk, ahonnan – ugyan kizárólag saját célodra – jó minőségű és izgalmas képeket találhatsz, de a Google képkeresője is a segítségedre lehet! Ne feledd: minél jobb minőségű a feltöltött képed, annál szemet gyönyörködtetőbb lesz a végeredmény.

Képeket és fényképeidet feltölteni a "Galériám" menüpont alatt tudod, az általad feltöltött képeket természetesen csak Te fogod látni.

2Válassz helyet (és méretet) a képednek!

Hova szeretnéd a képet? Mekkora hely van ott? Biztosan régen kinézted már a helyét: mérd le, mekkora kép passzol oda, hagyj egy kis tért körülötte. Állítsd be az online keretezőben a vágyott kép szélességét. Segítségként a képkeret belső és külső méretét is kiszámoljuk Neked.








3Válassz a 100 féle keret közül

FA képkeretből több mint 70 féle, alumínium képkeretből több mint 20 féle áll rendelkezésedre. Igyekeztünk úgy kialakítani a képkeret léc kínálatot, hogy találj Magadnak megfelelőt!

Rajtad áll melyiket választod. A minimál design-nal berendezett otthonokban közkedvelt szögletes fekete vagy barna lécektől, a rusztikus hatású aranyozott képkeretléceken át az irodákban is kedvelt fényes, alumínium keretekig: megtalálod a számításod.

A kedvező árfekvésű "ÖKO" kereteket megjelöltük!




4Válassz paszpartut

Igazán elegáns megoldás, ha paszpartut is választasz. A kép témáját utánozhatatlan módon emeli ki. S habár a fehér paszpartu szinte minden esetben jó választás, érdemes játszani a paszpartu színeivel, mert ha sikerül a szobához, falhoz, keretléchez legmegfelelőbbet megtalálnod, mindenki a műved csodájára fog járni.







KERETES KÉPEK és DEKORÁCIÓ az irodába?

Ha már meguntad az iroda hosszú folyosójának üres falait: itt az idő, hogy cselekedj. Szólj a HR-esnek, marketingesnek, irodavezetőnek, hogy most már nincs helye kifogásnak: a www.keparuhaz.hu az az oldal, ahol az asztaltól sem kell felállni ahhoz, hogy berendezzétek az irodát! Büszke vagy a cég sikereire? Mutasd meg!
Mutasd meg termékeid, díjaid, híres ügyfeleid, ahogy éppen Nálad jártak!

A képek nem hiányozhatnak egy szépségszalon, fitnessz szalon, szálloda vagy étterem falairól sem! A téma adott a vállalkozásodban: mi eszközt adunk hozzá,
Te pedig stílust viszel a hétköznapjaitokba! Az otthon is fontos, de ne feledd: életünk nagy részét a munkahelyen töltjük: miért ne tennéd otthonossá?

Nagyobb megrendelés esetén, érdeklődj kedvezményeink felől telefonon a (70) 3670456 telefonszámon.

MINŐSÉG

A minőséggel ma már nem kell kompromisszumot kötnöd sem Neked, sem nekünk.

Az általunk használt nyomtatók a legkorszerűbb technikákat képviselik. A poszternyomtatáshoz használt papír alapanyagok kiválasztásánál ügyeltünk arra, hogy kiváló ám kedvező árú szolgáltatást nyújthassunk.

A nyomtatáshoz használt speciális tintákkal - évtizedekig színhű nyomatokat készítünk Neked, élénk színekkel.





(Ha a technikai részletekre vagy kíváncsi: PIGMENT Tintarendszer, MicroPiezo TFP fej és Epson UltraChrome K3 tinták képviselik a minőséget, Vivid Magenta tintatechnológiával kiegészülve. A nyomat a szobában akár 75 évig színálló! A nyomtató nyolcféle alapszínből állítja elő a végső színeket, 3,5 pikoliteres tintacseppek formájában juttatja a hordozóra (papírra, vászonra) a nyomtató. A megfelelő minőséget ezen felül a fent bemutatott PreciseColor™ , és AccuPhoto™ HDR technológiák garantálják.)