A képekre -20% kedvezmény 2 hétig, 10.000 Ft felett Ingyenes Házhozszállítással.

Képáruház Zrt. - www.keparuhaz.hu

 VEVŐSZOLGÁLAT:
(70) 3670456
 info@keparuhaz.hu

2021. október 7.

Egry József - a Balaton festője


Bemutatjuk: Egry József (1883-1951) és Balaton képei

Szeretnénk bemutatni Nektek Egry József festőművészt és a Képáruház-ba frissen bekerült Balaton témájú képeit.
Stílusa rendkívül egyedi, kiforrott, felismerhető. 
Színei varázslatosak, a fény játéka lenyűgözte, és ezt könnyen tettenérhetjük alkotásain.
A képekre kattintva további képeit is megtekintheted a weboldalon.

Kattints, Egry József képeiért!
Badacsonyi napsütés

Badacsonyi napsütés

"Dolgaim" – így nevezte Egry saját műveit. Egry 1883-ban született Zala megyében, de családjával korán felkerült Pestre, ahol a legmélyebb nyomorban volt része. Egryt sokan úgy tartják számon, mint a Balaton festőjét. Ezt ő maga is visszautasította, "Én nem a Balatont, hanem annak világát festem" - írta.
 

Mérettől függően, 4.990 Ft-tól
Aranyhíd a Balatonon

Aranyhíd a Balatonon

A partról vagy a vízről szívta magába a fényeket, színeket, formákat, a helyi emberek mozdulatait, órákig ült figyelve a tavat, naponta lejárt horgászni és minden pillanatot, minden impressziót rögzített. A festő szavaival: "A Balaton szórja-pazarolja a külsőségét, romantikáját, de az igazi értékét ritkán mutatja meg még azoknak is, akiket talán ez az oldala is érdekel."

Mérettől függően, 5.390 Ft-tól
Balatonparti ősz

Balatonparti ősz

A festő eleinte Keszthelyen élt felségével, Pauler Juliskával miközben egy pesti műterem lakást is fenntartottak, ami – rengeteg festménnyel együtt – a háborúban elpusztult. Majd Badacsonytomajba költöztek egy parasztházba, nyomorúságos körülmények közé. 
 

Mérettől függően, 5.390 Ft-tól
Balatoni naplemente

Balatoni naplemente

1941-en épült fel villájuk Badacsonytomajon, ami ma is látogatható. Egry 1951-ben halt meg. A badacsonytomaji temetőben nyugszik felesége mellett
.

Mérettől függően 5.890 Ft-tól

Ország Boltja
1. hely


Az egyetlen vászonkép áruház
vagyunk, akiket a Vásárlók az elmúlt 10 évben az "ORSZÁG BOLTJÁVÁ" választottak. Büszkék vagyunk a Vásárlóinkra, amiért a folyamatos, stabil minőséget válaztották!

Akár
24 óra
alatt kész

A termékeink egy részét kérheted GARANTÁLT SÜRGŐSSÉGI  opcióval is, ez esetben 1 munkanapon belül garantáltan elkészül a termék, és akár másnapra kézbesíti Neked a futárszolgálat bárhol az országban!

100% eredeti garancia


Vigyázz!
Sok vászonképgyártó sajnos a minőségen spórol. Oldószeres vagy  utángyártott festéket használ, az elkészült kép ezért "oldószer szagú" lehet és kifakulhat.
Az általunk használt tinták igazoltan eredeti HP és EPSON alapanyagok. A velük készített nyomatokat színkalibráltattuk  azért, hogy a végeredmény a legkíválóbb színélményt nyújthassa.

Új kép jó ötlet
-20% minden EGRY képre*

Sz. Éva

"Nagyon szépen köszönjük , a megrendelt képekkel nagyon elégedettek vagyunk. Már második alkalommal rendeltünk. A lehető legszélesebb ismeretségi körben ajánljuk, mivel udvarias, segítőkész és profi munkatársakkal találkoztunk, ha csak virtuálisan is! Köszönjük!!"

2021.02.15

S. Zoltán

"Feleségemmel, édesanyámnak rendeltünk egyedi családfás képet. Mivel egyedi elképzelésünk volt, nem voltunk benne biztosak, hogy a szűk határidő ellenére teljesíteni tudják. De!!!! Szuper segítőkészek , és gyorsak voltak. A kép gyönyörű és nagyon jó minőségű. Csakis ajánlani tudjuk őket!."

2021.02.14

H. Ferenc

"Csak szuperlativuszokban tudok beszélni erről az áruházról. A kedvességükről a rugalmasságukról és a profizmusról amit ők képviselnek. Az általam rendelt képet négy nap után már a kezemben tarthattam. És mindig tudtam, hogy a kép készítés vagy szállítása mely fázisban tart. A végeredmény pedig csodálatos."

2021.01.12

Képáruház Zrt.
1158 Budapest
Késmárk u. 18.
www.keparuhaz.hu
info@keparuhaz.hu

Képáruház Facebook

*a -30% akció a 2cm vastag vászonképekre vonatkozik, bármely méretben.
életmű leírás forrás: susannicon.blogspot.com

Kérjük add a névjegyeidhez a hirlevel@keparuhaz.hu e-mail címet, vagy tedd biztonságos feladók közé, hogy biztosan megkapd a jövőben is kuponjainkat, hírleveleinket.

Ha mégsem szeretnél több hírlevelet kapni Tőlünk, If you no longer wish to receive these emails, simply click on the following link Itt leiratkozhatsz.

©2021 Képáruház Zrt.. - Minden jog fenntartva